flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо розташування структурних підрозділів , архіву,приймальної голови суду та робочих кабінетів працівників апарату для більш зручного орієнтування для маломобільних груп населення та осіб з інвалідністю

18 серпня 2020, 11:50

Інформація  щодо розташування структурних підрозділів , архіву,приймальної голови суду та робочих кабінетів працівників апарату   для більш зручного орієнтування для  маломобільних груп населення та осіб з інвалідністю

 

 На першому поверсі розташовано приймальню голови суду, три зали судових засідання, а також кабінети: суддів, помічників суддів, секретарів судових засідань. Зали судових засідань мають відповідні таблички з назвами котрі містять знаки для тактильного контакту. В приймальну голови суду Ви маєте можливість подати позовні заяви. Приймальна голови суду має відповідну табличку з назвою, яка містять знаки для тактильного контакту.

 Другий поверх Амур-Нижньодніпровського районного суду міста Дніпропетровська розділений на дві частини кожна з яких має окремі сходини. В першій частині другого поверху шлях до якої йде через сходи котрі розташовані біля входу до суду розташовано архів суду, канцелярія суду, Кабінети позначені табличками з назвами котрі містять знаки для тактильного контакту. В кабінеті, якому розташований архів знаходиться старший секретар суду котра веде прийом громадян кожного робочого дня приймаючи всі заяви та звернення. В другій частині другого поверху шлях до якої йде через сходи котрі розташовані прямо від входу до суду розташовано кабінет керівника апарату суду та заступника керівника апарату суду.

 На кожному з частин другого поверху розташовані кабінети суддів, помічників та секретарів судових засідань.

 На третьому поверсі суду розташовано вбиральню, для громадян.

В приміщенні в якому розташовано звукову інформаційну дошку перебуває служба судової охорони може надати більш детальну інформацію з приводу розташування кабінетів співробітників суду та суддів Амур- Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська.