flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у ряду працівників Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська районного суду м. Дніпропетровська «позитивний» результат тестування на COVID-19 методом ПЦР

09 жовтня 2020, 14:42

Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у ряду працівників Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська районного суду м. Дніпропетровська «позитивний» результат тестування на COVID-19 методом ПЦР.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Амур-Нижньодніпровський районний суд м. Дніпропетровська продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування в приміщенні суду, проведено прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь, вжито заходів до самоізоляції цих осіб, з їх наступним тестуванням на COVID-19 методом ПЦР.

      З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, адміністрація суду рекомендує використовувати альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, іншими заявами, скаргами тощо, а саме за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти суду - inbox@an.dp.court.gov.ua , а також за допомогою підсистеми «Електронний суд».


Телефони суду:

Канцелярія суду з цивільних справ – (056)720-90-01;

Канцелярія суду з кримінальних справ – (056)720-90-03;

Архів суду - (056)720-90-04.