flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН та ВІДВІДУВАЧІВ СУДУ

26 травня 2022, 14:50

Шановні учасники справ та відвідувачі суду!

Амур-Нижньодніпровський районний суд м. Дніпропетровська повідомляє, що у зв’язку зі збройною агресією проти України та введенням в Україні воєнного стану з метою збереження життя та здоров’я учасників справ, відвідувачів суду, суддів та працівників суду в Амур-Нижньодніпровському районному суді м. Дніпропетровська встановлено особливий режим роботи в умовах воєнного стану, зокрема, у випадку загрози життю, здоров'ю та безпеці відвідувачів суду, працівників апарату суду буде негайно прийнято рішення щодо тимчасового зупинення розгляду справ до усунення обставин, які зумовлюють загрозу життю, здоров’ю та безпеці учасників справ, відвідувачів суду, суддів та працівників суду в умовах збройної агресії проти України, крім здійснення невідкладних дій щодо вирішення питань, пов’язаних з обранням та продовженням запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, розгляду слідчими суддями клопотань правоохоронних органів, а також вирішення інших невідкладних питань.

Звертаємо увагу, що канцелярія суду здійснюватиме прийом вхідної кореспонденції та видачу учасникам по справам копій судових рішень у робочі дні щоденно з 08:00 год до 16:00 год (у разі наявної можливості) Обідня перерва з 13:00 год до 13:45 год.

Рекомендуємо утриматись від відвідування суду, процесуальні права та обов’язки реалізовувати з використанням засобів електронного зв’язку (підсистеми «Електронний суд», офіційної електронної пошти суду inbox@an.dp.court.gov.ua).

Роз’яснюємо про необхідність зазначення особистої електронної пошти для забезпечення можливості надсилання копій судових рішень та відповідей на невідкладні заяви та клопотання в електронному вигляді.

У разі необхідності термінового отримання копій судових рішень в паперовому вигляді рекомендуємо з метою якнайшвидшої їх видачі зазначати контактний номер телефону для узгодження дати та часу видачі.

Телефон для отримання додаткової інформації – 056-720-90-00.

Режим роботи суду може бути змінений з урахуванням об’єктивних обставин загострення збройної агресії (у тому числі ведення бойових дій) на адміністративно-територіальній одиниці місця розташування суду!