flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирок Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська відносно Бурої Тетяни Василівни

01 квітня 2024, 12:21

За вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 18.03.2024 Буру Тетяну Василівну визнано винуватою у пред’явленому обвинуваченні у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 КК України, та призначено їй покарання у виді позбавлення волі на строк 9 (дев’ять) років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування, пов’язаних із наданням публічних послуг, виконанням організаційно – розпорядчих та адміністративно – господарських функцій строком на 15 (п’ятнадцять) років, з конфіскацією всього належного їй на праві власності майна.

До набрання вироком законної сили залишити обвинуваченій Бурій Тетяні Василівни раніше обраний в порядку ч. 6 ст. 193 КПК України запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Строк відбування основного покарання у виді позбавлення волі обвинуваченій Бурій Тетяні Василівни обчислювати з моменту приведення вироку до виконання.

Арешт, накладений ухвалою слідчого судді Жовтневого районного суду м.Дніпропетровська від 23.03.2023 - залишити незмінним до приведення вироку до виконання в частині конфіскації всього належного їй майна на користь держави.

Вирок може бути оскаржений шляхом подання апеляційної скарги до Дніпровського апеляційного суду через Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпропетровська протягом тридцяти днів з дня проголошення.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення апеляційним судом.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку. Копія вироку негайно після його проголошення вручається обвинуваченій та прокурору.

На підставі ч. 15 ст. 615 КПК України, в умовах дії воєнного стану, повний текст вироку вручити учасникам судового провадження в день його проголошення.

Повідомлення про ухвалений вирок опублікувати на офіційному веб-сайті суду, в засобах масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження та на офіційному веб-сайті Офісу Генерального прокурора.

Обвинувачена Бура Т.В. (останнє відоме місце проживання: ---) може отримати копію вироку суду в канцелярії суду або ознайомитися з його змістом в Єдиному державному реєстрі судових рішень (пошук за номером справи № 199/2752/23).

 

Суддя Амур-Нижньодніпровського

районного суду м. Дніпропетровська                                                        Ірина ДЯЧЕНКО